dilluns, 14 d’octubre del 2024

Presentació EL PLANETA DELS PRODIGIS amb l'autor Joaquim Sala Pujolràs

Divendres 11 d'octubre, Joaquim Sala va presentar el seu dinovè llibre a la biblioteca acompanyat de l'editor Jaume Huch i de Xavier Valls, membre del grup de professors de filosofia de la Catalunya Central. 

La ciutat dels prodigis és una obra en què l'autor fa servir escenaris de ficció surrealitstes que li serveixen per defensar un humanisme que està assetjat per les noves tecnologies. Destaca per les converses amb diversos pensadors, que li permeten elaborar la seva pròpia visió del món i de la vida. Aposta per convertir en art la vida humana, que es troba en transició cap a un nou humanisme encarat a un futur ben obert. 

El nombrós públic que va assistir va poder intervenir en l'acte en diferents preguntes i reflexions. La ciutat dels prodigis passa a formar part del Fons especial Joaquim Sala dipositat a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet. 

Organtizat per Omnium Berguedà i Edicions l'Albí. 


     

dimecres, 9 d’octubre del 2024

Presentació del llibre EL PLANETA DELS PRODIGIS de Joaquim Sala



Aquest estiu en Joaquim Sala, doctor en filosofia, va fer donatiu a la Biblioteca el seu dinovè llibre publicat: EL PLANETA DELS PRODIGIS.

Aquest llibre es presentarà divendres a la @bibliotecadeberga on també es conserva el seu Fons de Filosofia, actualment encara en creixement i amb més de setanta préstecs mensuals.


Joaquim Sala i Pujolràs presenta el seu llibre “El planeta dels prodigis”.

Amb Jaume Hugh, editor i Xavier Valls del Grup de professors de Filosofia de la Catalunya Central

Divendres 11 d’Octubre

18.30h a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet