dimarts, 13 de maig de 2014

Exposició: 10 anys de VxLhttp://www.montmelo.cat/images/6933.jpg
www.vxl.cat

 L'exposició 10 anys de VxL: un tast! arriba a Berga tot continuant el recorregut per diferents poblacions de Catalunya. L'objectiu de la mostra és fer visible la riquesa i la diversitat de participants en el Voluntariat per la llengua i també de quina manera el programa s'ha estès a diferents àmbits de la societat al llarg d'aquests deu anys. Els sis plafons de l'exposició, que contenen imatges, informacions i dades del programa, es van mostrar per primer cop en l'acte central de celebració del desè aniversari que es va fer a Barcelona el passat 21 de novembre i ja s'ha pogut veure a Barcelona, Rubí, Granollers, Manresa i Igualada.

La mostra es podrà veure del 13 al 27 de maig a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga, situada a la plaça Europa, i és oberta al públic en el mateix horari que la biblioteca: de dilluns a divendres de 15.30 a 20; dimecres i divendres, de 10 a 13.30 i dissabtes de 9.30 a 13.30h.

Junt amb l'exposició, hi haurà també un Punt d'inscripció del Voluntariat per la llengua, on totes les persones interessades a participar-hi podran informar-se'n i inscriure-s'hi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada