dimarts, 18 de novembre del 2014

Presentació del llibre: Viatge al teu cervell emocional


Presentació del llibre


«Des de temps remots fins als nostres dies ens hem plantejat aquesta pregunta infinitat de vegades. Avui poden afirmar que les nostres emocions i els nostres sentiments esculpeixen el nostre “món més personal”, són fonamentals en el nostre comportament, per crear la nostra identitat i el nostre estat de salut física i mental. En les decisions més transcendents, en relació amb la nostra supervivència, no hi ha participació de la raó, i en la resta, decisions de tota mena, les emocions hi tenen una participació cabdal.
 
En aquest procés evolutiu està clar que no podem parlar només d’emocions, sinó també de la influència que les emocions exerceixen en les capacitats cognitives, en les funcions executives, en les relacions socials.

En aquest viatge veurem la importància de l’adquisició de competències emocionals sanes, aprendrem a disposar d’eines per facilitar-nos la nostra relació social i aconseguirem el propòsit d’autoexigir-nos, una mica més, per créixer i viure amb l’emoció com a aliada.» Dra. Rosa Casafont

Divendres, 21 de novembre de 2014, a les 20 h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada