dijous, 24 de març del 2022

Altres veus: Especial Ucraïna, coordinat per Manel Alías


Altres Veus és un cicle de conferències a les biblioteques i entrevistes en directe, pel canal Instagram de @BibliotequesXBM, per tractar temes d’actualitat amb experts. Aquest any el cicle es dividirà en tres àmbits temàtics: Especial Ucraïna coordinat per Manel Alías, “Intel·ligència artificial i 5G” coordinat per Albert Cuesta i “Cultura perseguida” coordinat per Laura Huerga. 

Aquest cicle vol promoure el debat, fomentar l’esperit crític a l’entorn de temes d’actualitat. 

Gemma Nierga entrevista Manel Alías

Informar sobre la Rússia de Putin...I la dels russos

28 de març a les 19 h

Manel Alías acaba de tornar del Donbass i de Rússia des d’on ha informat des de primera fila de l’atac contra Ucraïna ordenat per Vladímir Putin. El periodista de TV3 i Catalunya Ràdio respondrà les preguntes de Gemma Nierga sobre l’actualitat del conflicte i com l’estan vivint els russos i els ucraïnesos. La conversa entre els dos periodistes servirà però també per obrir la mirada i parlar de la del país que ha intentat modelar el president rus en els seus últims anys de mandat i que Manel Alías ha retratat a Rússia, l’Escenari més gran del món.

Manel Alías (Berga, 1977) és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UAB. Va començar a treballar a Televisió de Catalunya el 2001. Va començar a treballar a l’informatiu infantil i juvenil InfoK i, posteriorment es va incorporar a la redacció dels informatius de TV3. També ha treballat per al 30 minuts. En els últims set anys ha estat corresponsal a Moscou per a TV3 i Catalunya Ràdio. El 2021 ha publicat el llibre Rússia, l’escenari més gran del món.

Gemma Nierga (Girona, 1965) és llicenciada en Ciències de la Informació per la UAB. És una de les periodistes més reconegudes del país. Bona part de la seva carrera va transcórrer a la Cadena SER on va presentar programes com Hablar por Hablar, La Ventana y Hoy por Hoy. La seva trajectòria radiofònica ha estat reconeguda amb el premi Ondas. També ha conduït programes de televisió com Tres senyores i un senyor o Els meus pares, a TV3. Actualment presenta Cafè d’idees a La 2 de TVE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada