dilluns, 7 de juny del 2010

No perdis el tren!

PARTICIPA EN EL SORTEIG D'UN INTERRAIL DOBLE!

Les biblioteques participants en el Projecte Biblioteca i Turisme (Arenys de Mar, Berga, Caldes de Montbui, Moià, Sant Celoni i Vilafranca del Penedès), en col•laboració amb RENFE ofereixen als seus usuaris l'oportunitat de participar en el sorteig de dos bitllets InterRail Global Flexi doble: un de 1a classe de 10 dies (flexible en 22 dies), i un de 2a classe de 5 dies (flexible en 10 dies).

Tots aquells usuaris que agafin en préstec una guia de viatge d'Europa podran omplir una única butlleta per participar en el sorteig dels bitllets d'InterRail.

Cada biblioteca ofereix un total de 150 butlletes de participació. El dia 23 de juliol a les 20 h es farà el sorteig entre els participants de totes sis biblioteques.

El guanyador dels bitllets* per a dues persones tindran com a data màxima d'emissió el 15 de desembre de 2010 i serà vàlid fins al 31 de desembre de 2010. Només s’atendran les peticions d’emissió amb 30 dies d’antelació sobre la data del viatge. Abans del 15 de març de 2011 s’haurà d’haver iniciat el viatge.


*El bitllet és personal i intrasferible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada